Knie- heup en schouderprotese

Jaarlijks krijgen ruim 52.000 mensen in Nederland een nieuwe knie of een nieuwe heup of schouder. Een goede revalidatie is belangrijk om na deze ingreep weer zo goed en snel mogelijk zelfstandig te kunnen functioneren.

Fysiotherapie zal de revalidatie na een schouder, heup- of knieoperatie bevorderen en ondersteunen. Onze fysiotherapeut begeleiden u tijdens uw revalidatie om zo snel mogelijk weer optimaal te kunnen functioneren. Ook geven we informatie en adviezen mee, om het herstel na de operatie te bevorderen.

Het is verstandig om vanaf het eerste moment al bepaalde leefstijlregels toe te passen in het dagelijks leven en thuis; de fysiotherapeut kan uitleggen wat wel of niet kan of mogelijk is. U kan deze afspraak al voorafgaand aan de operatie inplannen. De therapie zal bij aanvang aan huis plaats vinden en indien de therapie vordert, zal deze op de praktijk worden voortgezet. Het behandelingstraject is gericht op stimulatie van de doorbloeding, behoud- en opbouw van spierfunctie, verbetering van de beweeglijkheid van de nieuwe heup of knie en er wordt natuurlijk gewerkt aan de algehele conditie.

Zie ook: krukken huren/lenen.

Fysiotherapie Lichtenvoorde

Dijkstraat 5
7131 DM Lichtenvoorde

0544-372727
info@fysiolichtenvoorde.nl
Bekijk route