Uw partner in braces, bandages en therapeutische steunkousen

Uw partner in braces en bandages en therapeutische steunkousen.

Fysiotherapie Lichtenvoorde stelde in de loop der jaren een gedegen en een kwalitatief hoogwaardig assortiment samen in bandages, orthesen en therapeutische steunkousen.

Of het nu gaat om het spronggewricht, de knie, de wervelkolom, de hand, de elleboog of de schouder: als uw gewrichten pijn doen helpen ons actieve Bandages. Ze bestaan uit een rekbaar ademend breiwerk met elastische peloton.

Orthesen geven steun en masseren het gewricht bij elke beweging. Dit stimuleert de doorbloeding en ondersteunt het genezingsproces. U kunt onze bandages gemakkelijk aantrekken en ze knellen niet. Orthesen worden voornamelijk gebruikt als een aangetast gewricht geleiding, stabiliteit of immobilisatie nodig heeft.

Therapeutische steunkousen zijn bij Fysiotherapie Lichtenvoorde verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en compressiesterkten. Individueel op maat gemaakte kousen zijn ook te verkrijgen. Onze therapeutische steunkousen helpen bij vermoeide en zware benen maar ook om spataders en ernstige aderaandoeningen te voorkomen of te ondersteunen.

Veel beweging en een gezonde levenswijze zijn het beste medicijn om een chronische vaatziekte te voorkomen.

Fysiotherapie Lichtenvoorde

Dijkstraat 5
7131 DM Lichtenvoorde

0544-372727
info@fysiolichtenvoorde.nl
Bekijk route